Exposure

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
info@spirit-racing.nl

Testdag TT World Assen at TT circuit Assen, Assen, The Netherlands, March, 6, 2021, Photo: Rob Eric Blank

Een nieuw format.

Niet alleen het acteren op een hoog motorsportniveau is een aantrekkelijk en blijvend aspect voor u als partner bij Spirit Racing. Ook de meer dan imponerende bezoekersaantallen en de druk bekeken internationale tv-uitzendingen geven de steeds verder toenemende populariteit van de autosport aan. Natuurlijk speelt "onze" Max Verstappen hier ook een positieve rol in.

De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, heeft een enorme 2020 gekregen door de introductie van live streaming van onze endurance-races. Live vanuit de raceauto, en dan thuis meekijken tijdens onze races, kan het gemakkelijker?

De door Spirit Racing ingeslagen weg is in 2021 succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuw opgezette auto’s iedere keer weer waarmaken. In het voorseizoen werken we keihard om de preparatie en fine tuning zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Het eerste jaar in de NES500 is een succesvolle gebleken. Een mooi compliment voor de grote groep van vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto dat we ons steeds verder blijven ontwikkelen en strategisch uitblinken op de diverse circuits in Europa. Maar zonder dat dit ten koste mag gaan van onze geroemde technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben we onze sponsoring, partners en uitstraling te danken. Ik zal hier dan ook in het nieuwe seizoen weer persoonlijk op toezien.

Tot op het circuit, we maken er weer een mooi racejaar van.

Rob Nieman.

Nieuws & raceverslagen

NES500 race 4 2022: Assen

14 juni 2022

Assen is alweer race 4 uit een serie van 7 wedstrijden in het Duitse Nes 500 kampioenschap, we hadden vooraf wat tegenslag met de rijdersbezetting op de tweede auto maar Simon pakte dat met dubbele stinten in de wedstrijden prima op waardoor Wouter Manderveld zijn debuut kon maken bij Spirit Racing.

Lees meer

NES500 race 3 2022: Zandvoort

18 mei 2022

Het was een weekeinde uit het boekje voor Spirit Racing, we zaten er bij de eerste training gelijk goed bij en pakten niet alleen de kwalificatie maar ook een eerste plaats in de race op zondag. Hierbij het verslag.

Lees meer

NES500 race 2: Zolder

25 april 2022

Spirit kopieert Red Bull met een dubbel podium op het circuit van Zolder en pakt en passant de leiding in de tussenstand van het kampioenschap. Maar het ging allemaal niet vanzelf. Dit is het verslag.

Lees meer

NES500 race 1: Hockenheim

8 maart 2022

Spirit Racing is voortvarend gestart aan het nieuwe autoraceseizoen. Het duo Rob Nieman/Simon Knap heeft op het circuit van Hockenheim de eerste wedstrijd van het NES500-kampioenschap gewonnen

Lees meer