Exposure

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
info@spirit-racing.nl

Testdag TT World Assen at TT circuit Assen, Assen, The Netherlands, March, 6, 2021, Photo: Rob Eric Blank

Een nieuw format.

Niet alleen het acteren op een hoog motorsportniveau is een aantrekkelijk en blijvend aspect voor u als partner bij Spirit Racing. Ook de meer dan imponerende bezoekersaantallen en de druk bekeken internationale tv-uitzendingen geven de steeds verder toenemende populariteit van de autosport aan. Natuurlijk speelt "onze" Max Verstappen hier ook een positieve rol in.

De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, heeft een enorme 2020 gekregen door de introductie van live streaming van onze endurance-races. Live vanuit de raceauto, en dan thuis meekijken tijdens onze races, kan het gemakkelijker?

De door Spirit Racing ingeslagen weg is in 2021 succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuw opgezette auto’s iedere keer weer waarmaken. In het voorseizoen werken we keihard om de preparatie en fine tuning zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Het eerste jaar in de NES500 is een succesvolle gebleken. Een mooi compliment voor de grote groep van vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto dat we ons steeds verder blijven ontwikkelen en strategisch uitblinken op de diverse circuits in Europa. Maar zonder dat dit ten koste mag gaan van onze geroemde technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben we onze sponsoring, partners en uitstraling te danken. Ik zal hier dan ook in het nieuwe seizoen weer persoonlijk op toezien.

Tot op het circuit, we maken er weer een mooi racejaar van.

Rob Nieman.

Nieuws & raceverslagen

Hella Pagid logo

Hella Pagid drie jaar premium partner

4 januari 2022

In het nieuwe seizoen wordt Hella Pagid premium partner bij Spirit Racing

Lees meer

Aangepaste agenda 2022!

17 december 2021

De agenda voor 2022 is aangepast. Onderstaand de nieuwe. Uiteraard komt hiermee de oude te vervallen.

Lees meer

Nieuwe partner: Hans Grootveld Transport

11 november 2021

Voor 2022 is Hans Grootveld de transportpartner. Welkom Hans!

Lees meer
BNR Capital

Nieuwe sponsor: BNR Capital

5 november 2021

Welkom!

Lees meer