EXPOSURE

 

Uw zichtbaarheid, onze toegevoegde waarde

Niet alleen het acteren op dit hoge toerwagenniveau is een aantrekkelijk aspect voor Spirit Racing, maar ook de meer dan imponerende toeschouwersaantallen en de TV-verslagen (op RTL 7) van onze races bewijzen dat het hier gaat om serieuze autosport.


De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, krijgen een enorme boost door de TV-coverage van de Dutch Supercar Challenge-races door de zenders RTL 7 en Motors TV. RTL 7 zendt dit jaar niet minder dan 22x een verslag van DSC-races uit. Ook op MotorsTV worden alle races uitgezonden en in de weken erna zelfs 4x herhaald.


De door Spirit Racing ingeslagen weg is succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuwe auto’s opnieuw waarmaken. Er is afgelopen winter opnieuw keihard gewerkt om de preparatie en fine tuning voor elkaar te krijgen. Met de nieuwe wagens hebben we al een aantal malen succesvol en zeer intensief getest (Assen en Zand­voort). Een mooi compliment voor de grote groep vrijwilligers van het Spirit Racing Team.


Maar we blijven trouw aan ons motto: we zullen ons verder blijven verbeteren op de circuits, maar zonder dat dit ten koste zal gaan van onze technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid.


Hieraan hebben wij immers onze sponsoring en uitstraling te danken.


Ik zal hier dan ook persoonlijk op toezien,
Rob Nieman.