Exposure

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
info@spirit-racing.nl

Testdag TT World Assen at TT circuit Assen, Assen, The Netherlands, March, 6, 2021, Photo: Rob Eric Blank

Op naar een nieuw format.

Niet alleen het acteren op een hoog toerwagenniveau is een aantrekkelijk en blijvend aspect voor u als partner bij Spirit Racing. Maar ook de meer dan imponerende bezoekersaantallen en de druk bekeken internationale tv uitzendingen geven de steeds verder toenemende populariteit van de autosport aan. Natuurlijk speelt -onze- Max Verstappen hier ook een positieve rol in.

De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, krijgt verder nog een enorme boost in 2020 door de introductie van Life streaming van onze endurance-races. Spirit is nu al bezig met de voorbereidingen hiervoor. Life vanuit de raceauto, en dan thuis meekijken tijdens onze races, kan het leuker.

De door Spirit Racing ingeslagen weg is ook in 2019 weer succesvol gebleken, maar achterover leunen is er voor ons niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuw opgezette auto’s iedere keer weer waarmaken.

Er wordt in het voorseizoen opnieuw weer keihard gewerkt om de preparatie en fine tuning optimaal voor elkaar te krijgen. Met de nieuwste opzet hebben we afgelopen seizoen al een aantal malen succesvol en zeer intensief getest. Het ging probleemloos, een mooi compliment voor de grote groep van vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto, dat we ons steeds verder blijven ontwikkelen en strategisch uitblinken op de diverse circuits in Europa. Maar zonder dat dit ten koste mag gaan van onze geroemde technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben wij immers onze sponsoring, partners en uitstraling te danken. Ik zal hier dan ook in het nieuwe seizoen weer persoonlijk op toezien.

Tot op het circuit, we maken er weer een mooi racejaar van.
Rob Nieman.