Skip to content

Exposure

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
info@spirit-racing.nl

SpiritRacing_robnieman_500x334

Niet alleen het acteren op dit hoge toerwagenniveau is een aantrekkelijk aspect voor Spirit Racing. Maar ook de meer dan imponerende toeschouwersaantallen en de tv-verslagen van onze races bewijzen dat het hier gaat om meer dan serieuze autosport.

De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, krijgt een enorme boost door de TV-coverage van de Supercar Challenge -races door de zenders RTL 7 en een aantal andere buitenlandse zenders. RTL 7 zendt dit jaar niet minder dan 22x een verslag van SC-races uit. Ook worden alle races vaak rechtstreeks uitgezonden en in de weken erna herhaald.

De door Spirit Racing ingeslagen weg is succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuwe auto’s opnieuw waarmaken. Er is afgelopen winter opnieuw keihard gewerkt om de preparatie en fine tuning voor elkaar te krijgen. Met de nieuwe wagens hebben we al een aantal malen succesvol en zeer intensief getest. Een mooi compliment voor de grote groep vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto: we zullen ons steeds verder blijven ontwikkelen op de diverse circuits in Europa, zonder dat dit ten koste mag gaan van onze geroemde technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben wij immers onze sponsoring, partners en uitstraling te danken.

 

Ik zal hier dan ook persoonlijk op toezien,
Rob Nieman.

Scroll To Top