Exposure

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
06-45682968
info@spirit-racing.nl

Spirit-racing_exposure

Niet alleen het acteren op een hoog motorsportniveau is een aantrekkelijk en blijvend aspect voor u als partner bij Spirit Racing. Ook de meer dan imponerende bezoekersaantallen en de druk bekeken internationale tv-uitzendingen geven de steeds verder toenemende populariteit van de autosport aan. Natuurlijk speelt "onze" Max Verstappen hier ook een positieve rol in.

De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, heeft een enorme gekregen door live streaming van de races. Live vanuit de raceauto, en dan thuis meekijken tijdens onze races, kan het gemakkelijker?

De door Spirit Racing ingeslagen weg is succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuw opgezette auto’s iedere keer weer waarmaken. In het voorseizoen werken we keihard om de preparatie en fine tuning zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. En met succes. Een mooi compliment voor de grote groep van vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto dat we ons steeds verder blijven ontwikkelen en strategisch uitblinken op de diverse circuits in Europa. Maar zonder dat dit ten koste mag gaan van onze geroemde technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben we onze sponsoring, partners en uitstraling te danken. Ik zal hier dan ook in het nieuwe seizoen weer persoonlijk op toezien.

Tot op het circuit, we maken er weer een mooi racejaar van.

Rob Nieman.

Nieuws & raceverslagen

Spirit Racing combineert in 2023 de Supercar Challenge met de juniors in de DNRT.

12 januari 2023

Aankomend seizoen zijn wij op meerdere fronten actief. We maken een rentree in de Supercar Challenge, maar rijden ook enkele…

Lees meer

NES500 race 7 2022: Lausitzring. We did it!

12 september 2022

Na een jaar van steeds verder ontwikkelen, investeren en een meer dan perfecte voorbereiding halen we twee kampioenschappen in onze Nes 5 klasse binnen. Hier bovenop eindigen we van de ruim zeventig deelnemers ook nog eens als derde in het algemeen klassement van het Duits kampioenschap.

Lees meer

NES500 race 6 2022: Nürburgring

2 augustus 2022

Je zult het altijd zien, in de kleinste periode tussen de races in openbaren zich de grootste problemen, en juist in deze periode hadden we te maken met grote elektronische storingen. We overwonnen ze en pakten op zondag de overwinning, hoe gaaf is dat.

Lees meer

NES500 race 5 2022: Spa

19 juli 2022

Eerste prijs 2022 binnen voor Spirit Racing, maar het ging niet vanzelf.

Je hebt zo van die dagen die gelijk moeilijk beginnen en waar op die dag geen eind aan leek te komen, deze hadden we met de 550 op Spa. Storingen te over maakte het onmogelijk om te kunnen starten in de wedstrijdauto. Gelukkig bracht de T-car uitkomst en 1 uur voor de wedstrijd werd besloten om de andere auto te pakken. Dit pakte goed uit en zo pakten we op Spa het eerste Benelux kampioenschap van het jaar met races in Zandvoort Assen Spa en Zolder. Hij kan maar binnen zijn, een mooie beloning voor ons team.

Lees meer