Het gaat beginnen! 1e weekeinde van maart op Hockenheim.

Allereerst willen we de als sponsoren bedanken voor het vertrouwen en het ondersteunen van ons Spirit Racing Team. In de afgelopen twee jaren is het door de Corona best wel moeilijk geweest om het financieel allemaal weer rond te krijgen, maar gelukkig konden we altijd een beroep doen op jullie brede ondersteuning. Deze brede ondersteuning ontvangen we al 25 jaar van ons team, zonder deze uitblinkers zouden we niet op dit niveau kunnen acteren.

De sponsoren en de members van ons team ben ik daar dan ook allemaal oprecht zeer dankbaar voor.

Dit jaar zijn er weer meer mogelijkheden hebben om elkaar gezellig op het circuit te ontmoeten. Zodat we het virus met de gevolgen daarvan een beetje achter ons kunnen laten.

Eerste race Hockenheim

In het eerste weekeinde van maart gaan we weer beginnen. In ons jubileumjaar gaan we starten met een trainingsdag op Hockenheim met gelijk daarop aansluitend ons eerste raceweekeinde. De auto’s zijn allemaal weer breed aangepakt en met meer vermogen en verbeterde wegligging proberen we nog verder vooraan te komen in de Nes500 competitie. Afgelopen jaar werden we derde in het Duits kampioenschap, en in 2022 willen we wederom weer op het podium staan en dan nog bij voorkeur een treetje of twee hoger.

In het eerste weekeinde (4 tot 6 maart) gaan we testen met drie auto’s en zullen we met twee auto’s starten in de competitie. Rob zal weer het hele jaar met Simon rijden en Christiaan met Twan zullen in de eerste race de Clio 4 gaan bemannen. We hebben voor 2022 een prachtig programma met ook hierin 4 races lekker dicht bij huis. Kijk voor de agenda altijd even op de site, deze is altijd van de laatste versie, er kan altijd op het laatste moment nog door de organisator wat veranderen in schema’s of datums.