HOOFDSPONSOREN

HELLA

The workshop's friend

Reparatie of onderhoud. Voertuigen van vandaag of technologieën van morgen. HELLA staat voor u klaar. Met HELLA heb je een betrouwbare vriend aan uw zijde, die u tijdens het volledige reparatieproces ondersteunt en er samen met u voor zorgt dat iedere auto zo snel mogelijk terug de weg op kan. Met professionele diagnosetools, technische service en ons uitgebreide programma verlichting, elektronica, thermomanagement en remsystemen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw dagelijkse activiteiten sneller en rendabeler worden. Daar zet HELLA zich voor in.


Contact

Celsiusbaan 2
3439 NC Nieuwegein


030 609 5611

[email protected]

Hella.com

Haulo Berging

Transporteert uw voertuig na een aanrijding of een ongeval

Haulo Berging is gespecialiseerd in het verzorgen van het transport van uw voertuig na een aanrijding of een ongeval. Dit wordt gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers in de regio’s Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard en Den Helder.


Contact

Dassenkoog 4
1822 BV Alkmaar


072 564 2002

[email protected]

Haulo.eu

Autoschade Bert Pruim/Duynker

Uw autoschade, onze zorg

Autoschade B. Pruim is een fullservice en onafhankelijk schadeherstelbedrijf dat zeer uiteenlopende schades herstelt: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en typen personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Al 40 jaar een begrip en al die tijd in staat een uitstekende prijs/kwaliteit prestatie te bieden.


Contact

Kruiswijk 2
1761 AR Anna Paulowna


0223 522 308

[email protected]

Autoschadebpruim.nl

Automotive Solutions

Organisatie-advies voor de automotive sector

Vooral de automotive-markt verandert snel, Europese grenzen vervagen en concurrentie en schaalvergroting geven een ander beeld aan de klant van de automotive-sector. Met behulp van Automotive Solutions kunnen deze zaken in kaart worden gebracht en kan uw onderneming door een onafhankelijk advies aangevuld met een plan van aanpak weer het beoogde rendement gaan opleveren. Wij lichten uw bedrijf door en begeleiden u met een frisse kijk bij logistieke, administratieve en managementzaken, waardoor u uw handen vrij heeft gekregen om u toe te leggen op wat u het beste kunt, het runnen van uw onderneming.


Contact

Dorpsweg 23
1676 GC Twisk


0227 544 847

[email protected]

Automotive-solutions.info

WD-40

Eén bus, duizenden toepassingen

WD-40® Multi-Use Product beschermt metaal tegen roest en corrosie, penetreert vastzittende onderdelen, verdringt vocht en smeert bijna alles. Het verwijdert zelfs vet, vuil en nog veel meer van de meeste oppervlakken. Zelfs na 60 jaar helpt de originele formule nog steeds bij het oplossen van onderhoudsproblemen voor doe-het-zelvers, vaklieden en industriële gebruikers. Meer dan 2000 toepassingen en elke dag komen er meer bij.


Contact

Noorderpoort 97
5916 PJ Venlo


085 487 4691

[email protected]

WD40.nl

Motul

Passie voor innovatie

Motul is een internationaal Frans bedrijf gespecialiseerd in de formulering, productie en distributie van high-tech motor smeermiddelen (tweewielers, auto's en andere voertuigen) en smeermiddelen voor de industrie via haar Motul Tech-activiteit. Motul wordt al meer dan 150 jaar unaniem erkend voor de kwaliteit van zijn producten, innovatiecapaciteit en betrokkenheid en wordt erkend als dé specialist in synthetische smeermiddelen.


Contact

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan


06 53 804306

[email protected]

Motul.com

High Security International

The security management specialist

High Security was de eerste die inbraaksignalering en toegangscontrole integreerde in één systeem. Deze voorsprong is vastgehouden, zodat High Security u nu kan ondersteunen met een breed scala aan standaard functionaliteiten: robuuste technologie die zich al jarenlang bewijst in grote en complexe omgevingen. Niet voor niets werkt High Security voor organisaties waar veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn in hun bedrijfsvoering, zoals financiële instellingen, overheden, musea, waterleveranciers en energiebedrijven.

Contact

Westlandseweg 16A-B
2291 PG Wateringen


088 022 7300

[email protected]

Hisec.nl


Trekhaken.nl

De goedkoopste trekhaken van Nederland!

Trekhaken.nl is hét adres voor vakkundige montage van trekhaken van uitsluitend A-merken (o.a. Bosal en Brink). De goedkoopste van Nederland en altijd een montage-adres bij u in de buurt. Geen verkoop van losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat onze filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn. Dat dient vakkundig en veilig te gebeuren, maar dan wel tegen de scherpste prijs! Online prijsopgave en bestelling. Betaling na de montage bij het montageadres.

Contact

Westeinderweg 14
1687 PL Wognum


076 572 5004

[email protected]

Trekhaken.nl