Partners

Haulo Berging

Transporteert uw voertuig na een aanrijding of een ongeval

Haulo Berging is gespecialiseerd in het verzorgen van het transport van uw voertuig na een aanrijding of een ongeval. Dit wordt gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers in de regio’s Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard en Den Helder.

Haulo_600x400

Dassenkoog 4
1822 BV Alkmaar

072 564 2002
info@haulo.eu
Haulo.eu

Autoschade Bert Pruim/Duynker

Uw autoschade, onze zorg

Autoschade B. Pruim is een fullservice en onafhankelijk schadeherstelbedrijf dat zeer uiteenlopende schades herstelt: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en typen personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Al 40 jaar een begrip en al die tijd in staat een uitstekende prijs/kwaliteit prestatie te bieden.

Autoschade Bert Pruim

Kruiswijk 2
1761 AR Anna Paulowna

0223 522 308
info@autoschadebpruim.nl
Autoschadebpruim.nl

Automotive Solutions

Organisatie-advies voor de automotive sector

Vooral de automotive-markt verandert snel, Europese grenzen vervagen en concurrentie en schaalvergroting geven een ander beeld aan de klant van de automotive-sector. Met behulp van Automotive Solutions kunnen deze zaken in kaart worden gebracht en kan uw onderneming door een onafhankelijk advies aangevuld met een plan van aanpak weer het beoogde rendement gaan opleveren.

Wij lichten uw bedrijf door en begeleiden u met een frisse kijk bij logistieke, administratieve en managementzaken, waardoor u uw handen vrij heeft gekregen om u toe te leggen op wat u het beste kunt, het runnen van uw onderneming.

AutomotiveSolutions_600x400

Dorpsweg 23
1676 GC Twisk

0227 544 847
automotive-solutions@quicknet.nl
automotive-solutions.info

WD-40

Eén bus, duizenden toepassingen

WD-40® Multi-Use Product beschermt metaal tegen roest en corrosie, penetreert vastzittende onderdelen, verdringt vocht en smeert bijna alles. Het verwijdert zelfs vet, vuil en nog veel meer van de meeste oppervlakken. Zelfs na 60 jaar helpt de originele formule nog steeds bij het oplossen van onderhoudsproblemen voor doe-het-zelvers, vaklieden en industriële gebruikers. Meer dan 2000 toepassingen en elke dag komen er meer bij.

WD40_600x400

Noorderpoort 97
5916 PJ Venlo

085 487 4691
info@wd40.nl
wd40.nl

Motul

Passie voor innovatie

Motul is een internationaal Frans bedrijf specialiseerd in de formulering, productie en distributie van high-tech motor smeermiddelen (tweewielers, auto's en andere voertuigen) en smeermiddelen voor de industrie via haar Motul Tech-activiteiten.

Motul wordt al meer dan 150 unaniem erkend vooor de kwaliteit van haar producten, innovatiecapaciteit en betrokkenheid en wordt erkend als specialist in synthetische smeermiddelen.

MOTUL_Logo_600x400

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan

06 53 804306
coos.stoop.olie@kpnmail.nl
motul.com/nl/nl

Hella

The workshop's friend

Reparatie of onderhoud. Voertuigen van vandaag of technologieën van morgen. HELLA staat voor u klaar. Met HELLA heb je een betrouwbare vriend aan uw zijde, die u tijdens het volledige reparatieproces ondersteunt en er samen met u voor zorgt dat iedere auto zo snel mogelijk terug de weg op kan.

Met professionele diagnosetools, technische service en ons uitgebreide programma verlichting, elektronica, thermomanagement en remsystemen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw dagelijkse activiteiten sneller en rendabeler worden. Daar zet HELLA zich voor in.

Hella

Celsiusbaan 2
3439 NC Nieuwegein

030 609 5611
info@hella.com
hella.com

Carteam

Carteam is dé garageformule voor zelfstandige universele autobedrijven die in de snel veranderende markt mogelijkheden biedt om de klantenkring uit te breiden en omzet te verhogen. En dit zonder de onafhankelijkheid en eigen identiteit van het autobedrijf uit het oog te verliezen!

Carteam_600x400_v2

Westeinderweg 14
1687 PL Wognum

0299-200300
m.bedorf@carteam.nl
carteam.nl

Gates

Powering Progress

Gates staat voor hoogwaardige producten en diensten die problemen oplossen en waarde toevoegen. Gates is leverancier van nagenoeg alle autofabrikanten wereldwijd. De aandrijfsystemen van Gates worden bepaald door de behoeften van 1e montagefabrikanten over de hele wereld, daardoor kan Gates ook producten van 1e montagekwaliteit leveren aan de autovervangmarkt.

gates-logo_2020

Gates Industrial Europe SARL
16, Boulevard d'Avranches
L-1160 Luxembourg

(+32) 53 / 76 27 11
info@gates.com
gates.com

Kustlicht Zeeland Vakanties

Dé andere (strand)vakantie

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving. In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water.

Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen.

Kustlicht_600x400

Branding 11
4374 LD Zoutelande

0118 561 809
kustlicht@kustlicht.nl
kustlicht.nl/

MécaTech

50 jaar ervaring in het formuleren en produceren van brandstofadditieven, speciale smeermiddelen en onderhoudsproducten met hoge prestaties. Ons assortiment richt zich op een groot publiek dat zich uitstrekt van autosport tot zware industrie via de auto-industrie, transportvoertuigen, landbouwuitrusting, nautische sector en skiliften.

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan

06 53 804306
contact@mecatech-performances.com
mecatech-performances.com

MecaTech_600x400
logo-placeholder

Dr. Ceg. de Groot Taalservice

Vertaalrichtingen: Nederlands > Duits, Duits> Nederlands.

Sinds 1991 vertalingen, copywriting, tekstcorrecties en -aanpasssingen, taalcoaching bij contacten tussen directies en management van bedrijven met interactie Nederland en Duitstalige landen, bijv. begeleiding bij boekenonderzoek, overnames, fusies, milieu-, verzekerings- en juridische kwesties.

Autoservice-Bakker-v3_600x400

Autoservice Bakker

Al 30 jaar uw vertrouwd adres voor uw auto

Autoservice Bakker is een onafhankelijk universeel garagebedrijf waar het verlenen van service hoog in het vaandel staat. Autoservice Bakker in Noord-Scharwoude is hét adres voor auto-onderhoud, reparatie, aanschaf van nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagen en leasing.

autoservicebakker.nl

logo-placeholder

Bart Zijlmans

De makkelijke manier van bemesten

De rijenbemester is een bemester speciaal ontwikkeld om vloeibare meststof zodanig te verwerken dat het zo regelmatig mogelijk over de rijen wordt verdeeld. Door de plaats-specifieke bemesting is er een besparing te realiseren in de stikstof en fosfaat gift.

rijenbemester.nl

Autobedrijf-LeoBorst_600x400

Carteam Leo Borst

Goed en betaalbaar auto-onderhoud

DeWaard_600x400

Carteam Garage de Waard

Goed en betaalbaar auto-onderhoud

Garage de Waard is een universeel autobedrijf voor goed en betaalbaar onderhoud en reparatie van alle automerken en voor betrouwbare occasions voor de regio Waarland.

garagedewaard.nl

Woon-Winkel-Fonds_600x400

Woon Winkel Fonds

Een stabiel rendement op uw belegging

Woon-Winkel Fonds belegt met uw geld voor u in onroerend goed. Woon-Winkel Fonds is in 1995 speciaal ontwikkeld voor particuliere beleggers die een stabiel rendement willen combineren met een beperkt risico en daarmee een evenwichtige opbouw van hun vermogen willen bereiken.

woonwinkelfonds.nl

Auto-Onderhoud-Plan_600x400

Auto Onderhoud Plan

Zeker op weg

Met het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto. Daarnaast weet u altijd waar u financieel aan toe bent. Besparen op uw uitgaven is goed, bezuinigen op het onderhoud van uw auto niet!

autoonderhoudplan.nl

Total-Ship-Supply_600x400

Total Ship Supply

Experience our quality

Bij Total Ship Supply houden wij ons voornamelijk bezig met de levering van producten die u aan boord van uw schip nodig heeft. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het, van brug tot kombuis tot machinekamer. De medewerkers van Total Ship Supply nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en zetten voor u nét dat stapje extra.

totalshipsupply.com

Toebak-en-Oppenhuis_600x400

Toebak en Oppenhuis

Assurantiekantoor in Opperdoes

Voor verzekeringen, financieringen en hypotheken passend bij uw situatie van dit moment, maar ook rekening houdend met veranderende omstandigheden. Bij Assurantiekantoor Toebak en Oppenhuis bent u zeker van een eigentijdse en complete aanpak.

toebak.eu

Fource_600x400

Fource Automotive

De grossierketen op het gebied van automaterialen

Fouce Automotive is een totaalleverancier voor het autobedrijf, het schadebedrijf en fleetowners. Het assortiment bestaat uit auto- onderdelen, banden, olie, vloeistoffen, werkplaatsmaterialen, gereedschappen, accessoires, equipment en industrie.

Fource.nl

AutoPoint_600x400

Autopoint Zwaag

Uw auto op de 1e plaats

Het adres voor onderhoud, reparatie en in- en verkoop van alle merken auto's.
Ook verzorgen wij de opslag van zomer-en/of winterbanden, alsmede APK keuringen en uitlijnen.

autofirst-autopoint.nl

AdeBoer_600x400

Carteam Garage A. de Boer

Deskundig auto-onderhoud in 't Zand (NH)

Carteam Garage A. de Boer is een universeel garagebedrijf en occasiondealer en verricht zowel onderhoud, reparaties als APK keuringen voor ieder merk en model auto. Daarnaast is er altijd een wisselend aanbod van interessante occasions voor een aantrekkelijke prijs.

carteamdeboer.nl

NI-design-Logo

NI design

For the real scrapmanship

Unieke one-off kruisingen tussen kunst en gebruiksartikelen. Anders, apart, maar altijd met een forse dosis automobiliteit.

facebook.com/bwnidesign

Jomi-Services_600x400

Jomi Services

Voor al uw hef- en hijswerkzaamheden

Jomi Services is een jong bedrijf, gespecialiseerd in hef- en hijswerkzaamheden met verreiker of heftruck. Heeft u een machine maar geen machinist, dan bent u bij ons aan het goede adres. Of wilt u een machine met machinist inhuren kan dit natuurlijk ook.

jomiservices.nl

MBblue_600x400

MD Blue

Kabels, accu's en meer voor telefonie en persoonlijke elektronica

Hoogwaardige kwaliteit kabels onder eigen beheer en productie. Dit voor zeer goede prijzen, zowel voor de special distributeurs, groothandel, retail als voor uiteraard de consument!

www.mdblue.nl

VenemaFood_600x400

Venemafood

Met goud bekroonde oliebollen en rijk gevulde appelbeignets

Jarenlange ervaring in de bakkerswereld en op technisch gebied, vormen samen met passie voor het vak de kracht van Venemafood. Wij zijn uw partner voor het dagvers leveren van ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige oliebollen en appelbeignets.

venemafood.nl

Air-Liquide_600x400

Air Liquide

Creative oxygen

Wereldwijd marktleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg.

www.airliquide.com

Glaskraan_600x400

Glastop Glaskraanverhuur

Professionele glaskraanverhuur

Wij verhuren speciale glaskranen, de Glaslift 351 zonder machinist en de Glasboy met machinist, zodat het glas tot op zeer grote hoogte op een veilige manier kan worden aangebracht en/of vervangen.

De glaskranen kunnen voor diverse projecten ingezet worden, variërend van nieuwbouw tot onderhoud en renovatie.
glastop.nl

Technical partners

logo-placeholder

Gerard Duipmans

Administratiekantoor in Wognum.

Timers-v2_600x400

Timers Sign

“No nonsense” full service reclame studio, sign-makers pur sang.
timers.nl

HPX_600x400

HPX

Alle soorten tape voor professioneel gebruik.
hpx.eu

Vitasys_600x400

VITASYS

Automatisering en beheer met oog voor de mens achter de PC.
vitasys.nl

Autoteile-Post_600x400

Autoteile Post

Bij Autoteile Post vindt u altijd het passend onderdeel.
autoteile-post.nl

Van-Wieren_600x400

Transportbedrijf van Wieren

Voor al uw vervoer.

Era-Benelux_600x400

ERA Benelux

De specialist op het gebied van stuurhuizen, stuurpompen, aandrijfassen en homokineten.
erabenelux.be

Frank-Leijen-v2_600x400

Transportbedrijf Frank Leijen

Gespecialiseerd in transport van kisten, bollen, bergingen en grote elementen.
frankleijen.nl

LVS_600x400

Van der Linden van Sprankhuizen

Officieel dealer van Volvo en Renault bedrijfswagens en trucks.
lvs.nl

Beuker-tools_600x400

Beuker Tools

Gereedschappen en werkplaatsuitrusting snel en voordelig geleverd.
beukertools.nl

ZWI-disposables_600x400

ZWI disposables

Disposables voor horeca en grootverbruikers.
zwi-disposables.nl

Bosch-Car-Service_600x400

Autobedrijf Schipper

Vakkundig auto onderhoud en -reparatie in Roodeschool.
autobedrijfschipper.nl

De-Waerd-Bowling-v2_600x400

De Waerd

Bowling en eventcentrum in Alkmaar.
dewaerdbowling.nl

Bochane_600x400

Bochane Groep

Officieel Renault, Dacia, Nissen en Fiat dealer met 16 vestigingen in Nederland.
bochane.nl

Noordhollandse-Motorenrevisie_600x400

Noordhollandse motorenrevisie

Revisie en verkoop van motoren, generatorsets en compressoren.
nhmr.nl

Nissens_600x400

Nissens

Koeling en airconditioning voor de internationale automotive aftermarket.
nissens.com

NGK_600x400

NGK

Voor elke motor de ideale bougie.
ngkntk.com

Turbos-Hoet_600x400

Turbos Hoet

De grootste turbospecialist in Europa.
th-group.eu

Voorrtrans-logo

Voorttrans

Het onderhoud van bedrijfsbussen, campers, vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.
voorttrans.nl

Click2Client_600x400-1

Click2Client

Laat internet voor u werken.

click2client.nl

Motul

Motul

High-Tech smeermiddelen voor de motor.
motul.com

Thema-fietsen_600x400

Thema fietsen

Iederen een unieke fiets. Stel zelf een fiets samen.
themafietsen.nl

Weldkar_600x400

Weldkar

De juiste verbindingen tussen kwaliteit en prijs, lasapparatuur van Weldkar.
weldkar.com

Autospuiterij_nico-mooij_600x400

Autospuiterij Nico Mooj

Gespecialiseerd in het verrichten van spuit- en plaatwerk en repareren van grootmaterieel.
autospuiterijnicomooij.nl