Partners

Premium partners

Hella Pagid

Hella Pagid logo

Celsiusbaan 2
3439 NC Nieuwegein

030 609 56 11
nl.info@hella.com
hella-pagid.com

Reliance. Trust. Performance
Hella Pagid biedt een groot assortiment remmen aan – met geavanceerde technologie voor de allerhoogste prestaties. Het productengamma bestaat uit remschijven, schijfremblokken, remklauwen en remtrommels. Het wordt continue uitgebreid en aangepast aan de klantvereisten.

Hella Pagid is een van de toonaangevendste aanbieders van remsystemen op de vrije onderdelenmarkt. We hebben tientallen jaren ervaring als leverancier van originele onderdelen en beschikken als een van de grootste handelsorganisaties ter wereld over de juiste distributiecompetenties.

Daarnaast biedt HELLA u een ruime keuze uit slijtageonderdelen, zoals een uitgebreid assortiment gloeilampen, ruitenwissers en dergelijke.

WD-40

WD40_600x400

Noorderpoort 93E
5916 PJ VENLO

085 487 4691
info@wd40.nl
wd40.nl

Een probleem? WD-40 lost het op!

WD‑40 beschermt metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen, stopt piepen, stoot vocht af en smeert vrijwel alles. Het verwijdert zelfs vet, vuil en meer van de meeste oppervlakken.

De werking van WD-40 vijfvoudig. Allereerst reinigt het en beschermt het. Smerige olie-, lijm- en vetresten worden opgelost en makkelijk verwijderd. Daarnaast stopt het piepen en kraken. Ten derde maakt het verroeste onderdelen en vastzittende mechanismen los. Ten vierde beschermt het tegen corrosie, zoals in eerste instantie de bedoeling was. En ten slotte houdt het elektrische mechanismen vrij van vocht.
Wat kan WD40 eigenlijk niet?

Haulo Berging

Haulo_600x400

Dassenkoog 4
1822 BV Alkmaar

072 564 2002
info@haulo.eu
Haulo.eu

Transporteert uw voertuig na een aanrijding of een ongeval

Haulo Berging is gespecialiseerd in het verzorgen van het transport van uw voertuig na een aanrijding of een ongeval. Dit wordt gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers in de regio’s Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard en Den Helder.

Partners

Gates

gates-logo_2020

Gates Industrial Europe SARL
16, Boulevard d'Avranches
L-1160 Luxembourg

(+32) 53 / 76 27 11
info@gates.com
gates.com

Powering Progress

Gates staat voor hoogwaardige producten en diensten die problemen oplossen en waarde toevoegen. Gates is leverancier van nagenoeg alle autofabrikanten wereldwijd. De aandrijfsystemen van Gates worden bepaald door de behoeften van 1e montagefabrikanten over de hele wereld, daardoor kan Gates ook producten van 1e montagekwaliteit leveren aan de autovervangmarkt.

Autoschade Bert Pruim/Duynker

Autoschade Bert Pruim

Kruiswijk 2
1761 AR Anna Paulowna

0223 522 308
info@autoschadebpruim.nl
Autoschadebpruim.nl

Kruiswijk 2
1761 AR Anna Paulowna

0223 522 308
info@autoschadebpruim.nl
Autoschadebpruim.nl

Uw autoschade, onze zorg

Autoschade B. Pruim is een fullservice en onafhankelijk schadeherstelbedrijf dat zeer uiteenlopende schades herstelt: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en typen personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Al 40 jaar een begrip en al die tijd in staat een uitstekende prijs/kwaliteit prestatie te bieden.

Hella

Hella_600x400_29012024

Celsiusbaan 2
3439 NC Nieuwegein

030 609 5611
info@hella.com
hella.com

The workshop's friend

Reparatie of onderhoud. Voertuigen van vandaag of technologieën van morgen. HELLA staat voor u klaar. Met HELLA heb je een betrouwbare vriend aan uw zijde, die u tijdens het volledige reparatieproces ondersteunt en er samen met u voor zorgt dat iedere auto zo snel mogelijk terug de weg op kan.

Met professionele diagnosetools, technische service en ons uitgebreide programma van verlichting, elektronica en remsystemen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw dagelijkse activiteiten sneller en rendabeler worden. Daar zet HELLA zich voor in.

Motul

MOTUL_Logo_600x400

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan

06 53 804306
coos.stoop.olie@kpnmail.nl
motul.com/nl/nl

Passie voor innovatie

Motul is een internationaal Frans bedrijf specialiseerd in de formulering, productie en distributie van high-tech motor smeermiddelen (tweewielers, auto's en andere voertuigen) en smeermiddelen voor de industrie via haar Motul Tech-activiteiten.

Motul wordt al meer dan 150 unaniem erkend vooor de kwaliteit van haar producten, innovatiecapaciteit en betrokkenheid en wordt erkend als specialist in synthetische smeermiddelen.

MécaTech

MecaTech_600x400

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan

06 53 804306
contact@mecatech-performances.com
mecatech-performances.com

50 jaar ervaring in het formuleren en produceren van brandstofadditieven, speciale smeermiddelen en onderhoudsproducten met hoge prestaties. Ons assortiment richt zich op een groot publiek dat zich uitstrekt van autosport tot zware industrie via de auto-industrie, transportvoertuigen, landbouwuitrusting, nautische sector en skiliften.

Automotive Solutions

Automotive Solutions

Dorpsweg 23
1676 GC Twisk

0227 544 847
automotive-solutions@quicknet.nl
automotive-solutions.info

Organisatie-advies voor de automotive sector

Vooral de automotive-markt verandert snel, Europese grenzen vervagen en concurrentie en schaalvergroting geven een ander beeld aan de klant van de automotive-sector. Met behulp van Automotive Solutions kunnen deze zaken in kaart worden gebracht en kan uw onderneming door een onafhankelijk advies aangevuld met een plan van aanpak weer het beoogde rendement gaan opleveren.

Wij lichten uw bedrijf door en begeleiden u met een frisse kijk bij logistieke, administratieve en managementzaken, waardoor u uw handen vrij heeft gekregen om u toe te leggen op wat u het beste kunt, het runnen van uw onderneming.

BNR

BNR Capital

Ampèrestraat 9,
1817 DE Alkmaar

info@bnr-capital.nl
bnr-capital.nl

BNR-Capital is een investeringsmaatschappij waarbij wij specifiek investeren in onze 3 kerngebieden. Door middel van ons team dragen wij bij aan kwalitatieve groei van onze investeringen door inzet van onze kennis en team, zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten.

Wel faciliteren wij op het gebied van Kwaliteit (ISO, Kwaliteitssystemen, CE, Internal Audits), Finance (administratie en accounting), Operations (operationele vraagstukken), Human Resources (Arbo, Functioneren, organisatie structuren) door middel van het inzetten van onze team members.

Sponsoren

Technical partners

ZWI disposables

Disposables voor horeca en grootverbruikers.
www.zwi-disposables.nl

Noordhollandse motorenrevisie

Revisie en verkoop van motoren, generatorsets en compressoren.
www.nhmr.nl

Hans Grootveld

Transport groot & klein, dichtbij & ver.

Autobedrijf Schipper

Vakkundig auto onderhoud en -reparatie in Roodeschool.
www.autobedrijfschipper.nl

Voorttrans

Het onderhoud van bedrijfsbussen, campers, vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.
voorttrans.nl

Keurslager Rogier van den Bos (Bergen, NH)

Verstand van lekker vlees
Keurslager Rogier van den Bos

Geevers auto parts

Your service provider in autoparts
Geevers.eu

ERA Benelux

De specialist op het gebied van stuurhuizen, stuurpompen, aandrijfassen en homokineten.
www.erabenelux.be

Weldkar

De juiste verbindingen tussen kwaliteit en prijs, lasapparatuur van Weldkar.
www.weldkar.com/

De Waerd

Bowling en eventcentrum in Alkmaar.
dewaerdbowling.nl

Gerard Duipmans

Administratiekantoor in Wognum.

Timers Sign

“No nonsense” full service reclame studio, sign-makers pur sang.
timers.nl

Transportbedrijf Frank Leijen

Gespecialiseerd in transport van kisten, bollen, bergingen en grote elementen.
www.frankleijen.nl

Transportbedrijf van Wieren

Voor al uw vervoer.

Nissens

Koeling en airconditioning voor de internationale automotive aftermarket.
nissens.com

Coated Race Bearings

Calico Coated ACL race lagers en andere speciale race lagers
coatedracebearings.com

NGK

Voor elke motor de ideale bougie.
www.ngkntk.com/benelux

Turbos Hoet

De grootste turbospecialist in Europa.
www.th-group.eu

Beuker Tools

Gereedschappen en werkplaatsuitrusting snel en voordelig geleverd.
beukertools.nl

Click2Client

Website, hoog in Google, online adverteren en meten van de resultaten. Strategie, concept én uitvoering. Dat is Click2Client, je online marketingafdeling.
click2client.nl

Dr. Turbo

Sterke lijm voor ieder huishouden. Dr. Turbo is al jaren een begrip in de markt. Het merk staat voor geweldig krachtige lijmen, borgmiddelen, kitten en afdichters. Alle producten zijn geschikt voor professioneel gebruik, maar kunnen uiteraard ook huishoudelijk of hobbymatig worden ingezet.
www.drturbo.nl