Raceseizoen 2021 is begonnen

We kunnen er niet omheen de regelgeving omtrent het virus heeft grote littekens achter gelaten in de nationale en Europese autosport Waar veel teams moeten afhaken of nog op krachten moeten komen, daar kunnen we bij Spirit ons op een prima manier voorbereiden op het nieuwe seizoen.

En dit is niet zomaar, ook wij moesten met minder mogelijkheden toch investeren in het nieuwe seizoen en de eerste prijs van 2021 gaat dan ook naar de partners en alle vrijwilligers van het raceteam. Iedereen zijn individuele inzet is vergroot en ook de sponsoren laten ons in deze moeilijke periode niet vallen. Fijn dat bijna iedereen bij ons is gebleven en dat de samenwerking uit vorige seizoenen voldoende waren om ons ook in het nieuwe seizoen te blijven ondersteunen.

Bij ons zijn de eerste twee auto’s bezet als in het afgelopen jaar. Maar op de Clio van John en Sandra gaan twee junior rijders mee-instappen in de endurance wedstrijden van de Duitse Nes-500 organisatie. Rob en Simon blijven dit op de revolutionaire Clio-7 samen doen, en komt er voor het nieuwe seizoen een zeer gewenste en mooie opvolging in de samenwerking. Mooi ook om te zien dat de partners bij Simon ook aanhaken bij Spirit Racing, en vanaf de eerste test ook zichtbaar zijn op de auto’s.

Voor de derde auto worden de gesprekken nog gevoerd maar het zou zomaar kunnen zijn dat hier een wisselende samenstelling op zal gaan rijden, over de definitieve invulling hiervan hopen wij zo spoedig mogelijk meer bekend te kunnen maken. De gesprekken hiervoor zijn inmiddels gestart.

Op onze vernieuwde site spirit-racing.nl is Stan weer druk bezig geweest om alle updates en raceprogramma’s voor 2021 aan te passen. Kijk zelf maar eens wat het geworden is, en als er nog iets aangepast moet worden of verder geoptimaliseerd dan horen we dat graag.

Laat in dit kader ook vooral uw partners, collega’s en vrienden weten dat zij zich simpel kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief, maar ook op het YouTube kanaal van Spirit Racing kunnen abonneren voor het mee beleven van de races met de live camera’s in de auto. Hoe leuk is dat.

We hopen voor iedereen dat hij of zij met hun familie, collega’s en vrienden gezond blijven, en dat we in de komende maanden elkaar weer kunnen ontmoeten op de plek waar wij het nou juist zo leuk vinden om jullie te mogen ontvangen. En of dat voor het nieuwe seizoen nou de Nürburgring, Hockenheim, Oschersleben, Zandvoort of Assen is, wij zijn er klaar voor.