Seizoen 27 staat voor de deur.

Het is weer bijna zover, het autosportseizoen 2024 gaat weer van start, en wij van Spirit Racing kunnen niet wachten om weer de beleving te voelen op een aantal mooie en legendarische circuits in Europa.

Na een intensieve winter van hard werken en voorbereiden, zijn onze bolides gereviseerd en staan ze te trappelen om de strijd aan te gaan. We zullen ze op 3 maart eerst aan de tand voelen op de eerste testdag op het circuit van Assen. De koffie staat op deze zondagmiddag voor u klaar.

Nieuwe toevoeging aan het team: Richard Meester

We zijn verheugd om onze nieuwe rijder Richard Meester te verwelkomen bij Spirit Racing. Richard heeft in de afgelopen maanden zijn sporen verdiend tijdens de Master Class op Zandvoort en is klaar om zijn talent te tonen tijdens het komende seizoen van de Supercar Challenge. Met zijn passie voor de sport zijn we ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons team. Richard zal het hele seizoen bij ons gaan rijden en zal in april als rijder debuteren in de Supercar Challenge.

Dank aan onze sponsors

Een speciale dank gaat uit naar onze sponsors en onze teamleden die ons ook dit seizoen bijna allemaal trouw zijn gebleven. Zonder jullie steun zouden we niet kunnen doen wat we het liefste doen: racen en promoten op het hoogste niveau. Jullie support is van onschatbare waarde en we zijn trots om jullie namen te dragen op het circuit. Zie hiervoor ook het format hieronder met de unieke USP’s

Vooruitblik op seizoen 27

Het is net als in 2023 wederom de Supercar Challenge geworden, met hun racepakket en mooie uitstraling voor de partners blijft het een onverslaanbaar concept om u te promoten. Met races in Oschersleben (Duitsland) Spa en Zolder in België en natuurlijk onze eigen circuits op Assen en Zandvoort hebben wij een breed pakket van uitstraling en mogelijkheden voor onze partners. Maar ook ons juniorteam gaat meer races rijden, en hoe gaaf is het dat deze mannen kunnen meerijden op de bagagedrager van de senioren. Ook hier zullen we tijd en mogelijkheden voor creëren.

Houd onze socialmedia-kanalen en onze website in de gaten voor alle laatste updates, behind-the-scenes content en raceverslagen. Laten we samen aftellen naar de start van seizoen 27 van Spirit Racing op Circuit Zandvoort!