SPONSOREN

Dr. Ceg. de Groot Taalservice

Vertaalrichtingen: Nederlands > Duits, Duits> Nederlands.

Sinds 1991 vertalingen, copywriting, tekstcorrecties en -aanpasssingen, taalcoaching bij contacten tussen directies en management van bedrijven met interactie Nederland en Duitstalige landen, bijv. begeleiding bij boekenonderzoek, overnames, fusies, milieu-, verzekerings- en juridische kwesties.

Autoservice Bakker

Al 30 jaar uw vertrouwd adres voor uw auto

Autoservice Bakker is een onafhankelijk universeel garagebedrijf waar het verlenen van service hoog in het vaandel staat. Autoservice Bakker in Noord-Scharwoude is hét adres voor auto-onderhoud, reparatie, aanschaf van nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagen en leasing.

Autoservicebakker.nl

Bart Zijlmans

De makkelijke manier van bemesten

De rijenbemester is een bemester speciaal ontwikkeld om vloeibare meststof zodanig te verwerken dat het zo regelmatig mogelijk over de rijen wordt verdeeld. Door de plaats-specifieke bemesting is er een besparing te realiseren in de stikstof en fosfaat gift.

Rijenbemester.nl

Cafetaria de Ben

Genieten doe je bij Cafetaria de Ben

Cafetaria de Ben is een moderne cafetaria waar gastvrijheid en kwalitatief hoogwaardige producten centraal staan. Met een breed assortiment aan vlees- en visgerechten, verse friet, snacks, diverse broodjes, ijs, koffie en nog veel meer! Dit met uitstekende service door de enthousiaste medewerkers.

Cafetariadeben.nl

Mebo

Hét autobedrijf voor Schoorl!

Autobedrijf MEBO is uw Bovag onafhankelijke specialist op het gebied van auto-onderhoud,-reparatie en APK tegen zeer scherpe tarieven. Met een werkplaats met de modernste appartuur en uitsluitend A-kwaliteit producten.

Meboauto.nl

Woon Winkel Fonds

Een stabiel rendement op uw belegging

Woon-Winkel Fonds belegt met uw geld voor u in onroerend goed. Woon-Winkel Fonds is in 1995 speciaal ontwikkeld voor particuliere beleggers die een stabiel rendement willen combineren met een beperkt risico en daarmee een evenwichtige opbouw van hun vermogen willen bereiken.

Woonwinkelfonds.nl

Auto Onderhoud Plan

Zeker op weg

Met het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto. Daarnaast weet u altijd waar u financieel aan toe bent. Besparen op uw uitgaven is goed, bezuinigen op het onderhoud van uw auto niet!

Autoonderhoudplan.nl

Carteam Garage de Waard

Goed en betaalbaar auto-onderhoud in Waarland

Bij Carteam Garage de Waard in Waarland onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Carteam Garage de Waard is een universeel autobedrijf voor betaalbaar onderhoud en reparatie van alle merken personenauto's en bedrijfswagens voor Waarland en omstreken.

Garagedewaard.nl

Toebak en Oppenhuis

Assurantiekantoor in Opperdoes

Voor verzekeringen, financieringen en hypotheken passend bij uw situatie van dit moment, maar ook rekening houdend met veranderende omstandigheden. Bij Assurantiekantoor Toebak en Oppenhuis bent u zeker van een eigentijdse en complete aanpak.

Oppenhuis.nl

Rijsbergen Automotive

De grossierketen op het gebied van automaterialen

Rijsbergen Automotive is een totaalleverancier voor het autobedrijf, het schadebedrijf en fleetowners. Het assortiment bestaat uit auto- onderdelen, banden, olie, vloeistoffen, werkplaatsmaterialen, gereedschappen, accessoires, equipment en industrie.

Rijsbergen.nl

RMH Autoverhuur

RMH helpt u graag op weg

RMH Autoverhuur is een jonge en klantgerichte autoverhuurder, gevestigd op Wieringen, met moderne auto’s met airco/climate control en/of cruise-control/begrenzer. RMH gaat voor een goede service en het gemak van de klant voor een aantrekkelijke prijs.

RMHautoverhuur.nl

Autocrew Arnold de Boer

Deskundig auto-onderhoud in 't Zand (NH)

Autocrew Garage A. de Boer is een universeel garagebedrijf en occasiondealer en verricht zowel onderhoud, reparaties als APK keuringen voor ieder merk en model auto. Daarnaast is er altijd een wisselend aanbod van interessante occasions voor een aantrekkelijke prijs.

Deboer.autocrew.nl

NI design

For the real scrapmanship

Unieke one-off kruisingen tussen kunst en gebruiksartikelen. Anders, apart, maar altijd met een forse dosis automobiliteit.

NI design

Jomi Services

Voor al uw hef- en hijswerkzaamheden

Jomi Services is een jong bedrijf, gespecialiseerd in hef- en hijswerkzaamheden met verreiker of heftruck. Heeft u een machine maar geen machinist, dan bent u bij ons aan het goede adres. Of wilt u een machine met machinist inhuren kan dit natuurlijk ook.

Jomiservices.nl

Total Ship Supply

Experience our quality

Bij Total Ship Supply houden wij ons voornamelijk bezig met de levering van producten die u aan boord van uw schip nodig heeft. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het, van brug tot kombuis tot machinekamer. De medewerkers van Total Ship Supply nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en zetten voor u nét dat stapje extra.

Totalshipsupply.com