SPONSOREN

Dr. Ceg. de Groot Taalservice

Vertaalrichtingen: Nederlands > Duits, Duits> Nederlands.

Sinds 1991 vertalingen, copywriting, tekstcorrecties en -aanpasssingen, taalcoaching bij contacten tussen directies en management van bedrijven met interactie Nederland en Duitstalige landen, bijv. begeleiding bij boekenonderzoek, overnames, fusies, milieu-, verzekerings- en juridische kwesties.

Autoservice Bakker

Al 30 jaar uw vertrouwd adres voor uw auto

Autoservice Bakker is een onafhankelijk universeel garagebedrijf waar het verlenen van service hoog in het vaandel staat. Autoservice Bakker in Noord-Scharwoude is hét adres voor auto-onderhoud, reparatie, aanschaf van nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagen en leasing.

Autoservicebakker.nl

Bart Zijlmans

De makkelijke manier van bemesten

De rijenbemester is een bemester speciaal ontwikkeld om vloeibare meststof zodanig te verwerken dat het zo regelmatig mogelijk over de rijen wordt verdeeld. Door de plaats-specifieke bemesting is er een besparing te realiseren in de stikstof en fosfaat gift.

Rijenbemester.nl

Cafetaria de Ben

Genieten doe je bij Cafetaria de Ben

Cafetaria de Ben is een moderne cafetaria waar gastvrijheid en kwalitatief hoogwaardige producten centraal staan. Met een breed assortiment aan vlees- en visgerechten, verse friet, snacks, diverse broodjes, ijs, koffie en nog veel meer! Dit met uitstekende service door de enthousiaste medewerkers.

Cafetariadeben.nl

Mebo

Hét autobedrijf voor Schoorl!

Autobedrijf MEBO is uw Bovag onafhankelijke specialist op het gebied van auto-onderhoud,-reparatie en APK tegen zeer scherpe tarieven. Met een werkplaats met de modernste appartuur en uitsluitend A-kwaliteit producten.

Meboauto.nl

Videotronic

Wij doen wat we zeggen. En we zeggen wat we doen

Videotronic Infosystems Nederland is dé leverancier van geavanceerde oplossingen voor video observatie systemen. Van kleine systemen met enkele camera’s tot complexe multi site oplossingen met vele honderen camera’s, wij dragen bij in de vorm van unieke totaalconcepten welke leiden tot de beste oplossing.

Videotronicinfosystems.nl

Auto Onderhoud Plan

Zeker op weg

Met het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto. Daarnaast weet u altijd waar u financieel aan toe bent. Besparen op uw uitgaven is goed, bezuinigen op het onderhoud van uw auto niet!

Autoonderhoudplan.nl

Woon Winkel Fonds

Een stabiel rendement op uw belegging

Woon-Winkel Fonds belegt met uw geld voor u in onroerend goed. Woon-Winkel Fonds is in 1995 speciaal ontwikkeld voor particuliere beleggers die een stabiel rendement willen combineren met een beperkt risico en daarmee een evenwichtige opbouw van hun vermogen willen bereiken.

Woonwinkelfonds.nl

Toebak en Oppenhuis

Assurantiekantoor in Opperdoes

Voor verzekeringen, financieringen en hypotheken passend bij uw situatie van dit moment, maar ook rekening houdend met veranderende omstandigheden. Bij Assurantiekantoor Toebak en Oppenhuis bent u zeker van een eigentijdse en complete aanpak.

Oppenhuis.nl

Carteam Autobedrijf Garant

Goed en betaalbaar auto-onderhoud in Purmerend

Autobedrijf Garant is een universeel autobedrijf voor goed, snel en betaalbaar auto-onderhoud en reparatie van alle automerken voor de regio Purmerend. Tevens bent u hier aan het juiste adres voor betrouwbare occasions.

Autobedrijfgarant.nl

RMH Autoverhuur

RMH helpt u graag op weg

RMH Autoverhuur is een jonge en klantgerichte autoverhuurder, gevestigd op Wieringen, met moderne auto’s met airco/climate control en/of cruise-control/begrenzer. RMH gaat voor een goede service en het gemak van de klant voor een aantrekkelijke prijs.

RMHautoverhuur.nl

Rijsbergen Automotive

De grossierketen op het gebied van automaterialen

Rijsbergen Automotive is een totaalleverancier voor het autobedrijf, het schadebedrijf en fleetowners. Het assortiment bestaat uit auto- onderdelen, banden, olie, vloeistoffen, werkplaatsmaterialen, gereedschappen, accessoires, equipment en industrie.

Rijsbergen.nl

Autocrew Arnold de Boer

Deskundig auto-onderhoud in 't Zand (NH)

Autocrew Garage A. de Boer is een universeel garagebedrijf en occasiondealer en verricht zowel onderhoud, reparaties als APK keuringen voor ieder merk en model auto. Daarnaast is er altijd een wisselend aanbod van interessante occasions voor een aantrekkelijke prijs.

Deboer.autocrew.nl

NI design

For the real scrapmanship

Unieke one-off kruisingen tussen kunst en gebruiksartikelen. Anders, apart, maar altijd met een forse dosis automobiliteit.

NI design

Ex Nihilo

Transfer pricing & business analysis

Creatio ex nihilo is Latijn voor ‘schepping uit het niets’. Dat is wat wij doen. In een combinatie van financiële, fiscale en bedrijfseconomische diensten waarde scheppen uit het niets. Ondernemingen en ondernemers als sparringpartner een spiegel voorhouden, bewustwording creëren en onbewuste behoeften en onbekende informatiestromen omzetten in waardevolle strategische bedrijfsinformatie.

Ex-nihilo.eu