SUBSPONSOREN

Hella

The workshop's friend

Reparatie of onderhoud. Voertuigen van vandaag of technologieën van morgen. HELLA staat voor u klaar. Met HELLA heb je een betrouwbare vriend aan uw zijde, die u tijdens het volledige reparatieproces ondersteunt en er samen met u voor zorgt dat iedere auto zo snel mogelijk terug de weg op kan.

Met professionele diagnosetools, technische service en ons uitgebreide programma verlichting, elektronica, thermomanagement en remsystemen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw dagelijkse activiteiten sneller en rendabeler worden. Daar zet HELLA zich voor in.

Contact

Celsiusbaan 2
3439 NC Nieuwegein


030 609 5611

info@hella.com

Hella.com

Gates

Powering Progress

Gates staat voor hoogwaardige producten en diensten die problemen oplossen en waarde toevoegen. Gates is leverancier van nagenoeg alle autofabrikanten wereldwijd. De aandrijfsystemen van Gates worden bepaald door de behoeften van eerstemontagefabrikanten over de hele wereld, daardoor kan Gates ook producten van eerstemontagekwaliteit leveren aan de autovervangmarkt.

Contact

Dr. Carlierlaan 30
B – 9320 Erembodegem
België

(32) 53 / 76 27 11

info@gates.com

Gates.com

Kustlicht Zeeland Vakanties

Dé andere (strand)vakantie

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving. In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen.

Contact

Branding 11
4374 LD Zoutelande

0118 561 809

kustlicht@kustlicht.nl

Kustlicht.nl

Koopman & Co.

Denkers die doen

Koopman & Co accountants en belastingadviseurs is al jaren een begrip in de Kop van Noord-Holland. Advies, accountancy, administratie en belastingzaken: alles onder één dak. Met onze 50 medewerkers bedienen wij relaties in alle mogelijke sectoren. Bij Koopman & Co wordt aan oude waarden gehecht, maar gedacht in nieuwe - en als dat nodig is - in onorthodoxe oplossingen.

Contact

Zandvaart 43
1764 NK Breezand

0223 522 344

info@koopmanenco.nl

Koopman-en-co.nl

MécaTech

Brandstofadditieven en speciale smeermiddelen

50 jaar ervaring in het formuleren en produceren van brandstofadditieven, speciale smeermiddelen en onderhoudsproducten met hoge prestaties. Ons assortiment richt zich op een groot publiek dat zich uitstrekt van autosport tot zware industrie via de auto-industrie, transportvoertuigen, landbouwuitrusting, nautische sector, skiliften...

Contact

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan

06 53 804306

coos.stoop.olie@kpnmail.nl

Mecatech-performances.com