SUBSPONSOREN

Carteam Garage de Waard

Goed en betaalbaar auto-onderhoud in Waarland

Bij Carteam Garage de Waard in Waarland onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose.

Carteam Garage de Waard is een universeel autobedrijf voor betaalbaar onderhoud en reparatie van alle merken voor Waarland en omstreken.

Contact

Kerkstraat 47A
1738 BH Waarland


0226-421900

[email protected]

Garagedewaard.nl

Gates

Powering Progress

Gates staat voor hoogwaardige producten en diensten die problemen oplossen en waarde toevoegen. Gates is leverancier van nagenoeg alle autofabrikanten wereldwijd. De aandrijfsystemen van Gates worden bepaald door de behoeften van eerstemontagefabrikanten over de hele wereld, daardoor kan Gates ook producten van eerstemontagekwaliteit leveren aan de autovervangmarkt.

Contact

Dr. Carlierlaan 30
B – 9320 Erembodegem
België

(32) 53 / 76 27 11

[email protected]

Gates.com

Kustlicht Zeeland Vakanties

Dé andere (strand)vakantie

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving. In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen.

Contact

Branding 11
4374 LD Zoutelande

0118 561 809

[email protected]

Kustlicht.nl

Koopman & Co.

Denkers die doen

Koopman & Co accountants en belastingadviseurs is al jaren een begrip in de Kop van Noord-Holland. Advies, accountancy, administratie en belastingzaken: alles onder één dak. Met onze 50 medewerkers bedienen wij relaties in alle mogelijke sectoren. Bij Koopman & Co wordt aan oude waarden gehecht, maar gedacht in nieuwe - en als dat nodig is - in onorthodoxe oplossingen.

Contact

Zandvaart 43
1764 NK Breezand

0223 522 344

[email protected]

Koopman-en-co.nl

MécaTech

Brandstofadditieven en speciale smeermiddelen

50 jaar ervaring in het formuleren en produceren van brandstofadditieven, speciale smeermiddelen en onderhoudsproducten met hoge prestaties. Ons assortiment richt zich op een groot publiek dat zich uitstrekt van autosport tot zware industrie via de auto-industrie, transportvoertuigen, landbouwuitrusting, nautische sector, skiliften...

Contact

Het Welvaren 22
1551 AV Westzaan

06 53 804306

[email protected]

Mecatech-performances.com

Brink Group

Een van de wereldwijde marktleiders in trekhaken

Brink Group ontwikkelt en produceert trekhaken in nauwe samenwerking met de meeste grote autofabrikanten in Europa, zowel onder private label voor originele onderdelen, als onder het merk Brink voor de aftermarkt. Elke trekhaak is ontwikkeld en getest om te voldoen aan de strengste internationale normen, zodat men is verzekerd van eenvoudige montage en veilig gebruik onder de zwaarste omstandigheden.

Contact

Industrieweg 5
7951 CX Staphorst

0522 469 999

[email protected]

Brink.eu

Trekhaken.nl

De goedkoopste trekhaken van Nederland!

Trekhaken.nl is hét adres voor vakkundige montage van trekhaken van uitsluitend A-merken (o.a. Bosal en Brink). De goedkoopste van Nederland en altijd een montage-adres bij u in de buurt. Geen verkoop van losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat onze filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn. Dat dient vakkundig en veilig te gebeuren, maar dan wel tegen de scherpste prijs! Online prijsopgave en bestelling. Betaling na de montage bij het montageadres.

Contact

Westeinderweg 14
1687 PL Wognum

076 572 5004

[email protected]

Trekhaken.nl