The heritage of Endurance racing is back!

Spirit Racing goes endurance in 2020

Voor seizoen 2020 gaat Spirit Racing na meer dan 10 jaar het roer omgooien en zal gaan uitkomen in de Nes Endurance series (www.nes500.de) waar op legendarische circuits als de Nurburgring, Oschersleben, Hockenheim maar ook Zandvoort en Assen gereden zal gaan worden.
Een totaal ander format waarbij er 3 en 4 uurs races georganiseerd zullen worden met veel spectaculaire pitstops met bandenwissel en tanken om de 45 minuten.

Eric van den Munckhof, met wie we ook eerder de 24h van Barcelona hebben gereden, attendeerde ons op deze klasse, waarbij het team een extra uitdaging erbij krijgt om de pitstops en rijderswissels zo snel mogelijk af te werken.

Over de bezetting van de auto’s en het meedoen tijdens andere Endurance wedstrijden lopen er nog een aantal gesprekken. We hopen binnenkort de samenstelling op de auto’s kenbaar te maken. News volgt..

Raceverslag Hockenheim maart 2021

30 maart 2021

We mochten weer… Na een te lange racevrije periode mochten…

> Lees verder

Fotoreportage testdag Assen

10 maart 2021
> Lees verder

Raceseizoen 2021 Is Begonnen

3 februari 2021

We kunnen er niet omheen de regelgeving omtrent het virus heeft grote littekens achter gelaten in de nationale en Europese autosport Waar veel teams moeten afhaken of nog op krachten moeten komen, daar kunnen we bij Spirit ons op een prima manier voorbereiden op het nieuwe seizoen.

> Lees verder

Dit is ‘m, de 2021 auto.

24 januari 2021

Vandaag presteren we met gepaste trots de 2021 auto.

> Lees verder