Update: Wij Gaan Even De Pit In.

Toen gisteren de minister president de aanpak voor de komende weken bekend maakte, nam ik voor mezelf ook de beslissing dat het om meerdere redenen niet meer verantwoord is om naar de eerste race op Hockenheim in Duitsland te gaan. Er zou daar immers een situatie kunnen ontstaan dat wij daar plezier maken terwijl er in Nederland en de rest van de wereld een enorme onrust is ontstaan.

Onze organisator laat het evenement voorlopig nog doorgaan, maar zelf ben ik van mening dat dit niet goed is voor ons team. Maar ook naar de buitenwacht wil ik -weliswaar met bloedend raceharteen duidelijk maar ook correct signaal afgeven

We hebben dus zelfstandig besloten om de eerste race van seizoen 2020 niet door te laten gaan. Wat voor gevolgen dit heeft voor de rest van het seizoen kunnen we op dit moment nog niet overzien, maar er zijn nog meer dan genoeg mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Vooralsnog… news volgt, ik laat het jullie zo spoedig mogelijk weten.

Sterkte namens ons allemaal in jullie eigen bedrijf, familie of gezin, ik hoop dat het allemaal weer snel achter ons ligt.

Groeten,

Raceverslag Hockenheim maart 2021

30 maart 2021

We mochten weer… Na een te lange racevrije periode mochten…

> Lees verder

Fotoreportage testdag Assen

10 maart 2021
> Lees verder

Raceseizoen 2021 Is Begonnen

3 februari 2021

We kunnen er niet omheen de regelgeving omtrent het virus heeft grote littekens achter gelaten in de nationale en Europese autosport Waar veel teams moeten afhaken of nog op krachten moeten komen, daar kunnen we bij Spirit ons op een prima manier voorbereiden op het nieuwe seizoen.

> Lees verder

Dit is ‘m, de 2021 auto.

24 januari 2021

Vandaag presteren we met gepaste trots de 2021 auto.

> Lees verder