Update: Wij Gaan Even De Pit In.

Toen gisteren de minister president de aanpak voor de komende weken bekend maakte, nam ik voor mezelf ook de beslissing dat het om meerdere redenen niet meer verantwoord is om naar de eerste race op Hockenheim in Duitsland te gaan. Er zou daar immers een situatie kunnen ontstaan dat wij daar plezier maken terwijl er in Nederland en de rest van de wereld een enorme onrust is ontstaan.

Onze organisator laat het evenement voorlopig nog doorgaan, maar zelf ben ik van mening dat dit niet goed is voor ons team. Maar ook naar de buitenwacht wil ik -weliswaar met bloedend raceharteen duidelijk maar ook correct signaal afgeven

We hebben dus zelfstandig besloten om de eerste race van seizoen 2020 niet door te laten gaan. Wat voor gevolgen dit heeft voor de rest van het seizoen kunnen we op dit moment nog niet overzien, maar er zijn nog meer dan genoeg mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Vooralsnog… news volgt, ik laat het jullie zo spoedig mogelijk weten.

Sterkte namens ons allemaal in jullie eigen bedrijf, familie of gezin, ik hoop dat het allemaal weer snel achter ons ligt.

Groeten,

Raceverslag zandvoort 07 2021. Bezien vanuit een sponsor.

20 juli 2021

Het verzoek van Rob kwam een paar dagen na de…

> Lees verder

Raceverslag NES 500 Assen juni 2021

14 juni 2021

De thuisrace op het circuit van Assen moet voordeel opleveren…

> Lees verder

Raceverslag Nes 500 Oschersleben mei 2021

13 mei 2021

Het is 555 kilometer van huis maar het is het…

> Lees verder

Raceverslag Hockenheim maart 2021

30 maart 2021

We mochten weer… Na een te lange racevrije periode mochten…

> Lees verder