Voordelen

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
06-45682968
info@spirit-racing.nl

Rob-nieman_raceoverall_1024.

Versnel uw Merk met Spirit Racing Team!

Welkom in de opwindende wereld van autosport, waar snelheid, teamwork en passie samenkomen! Spirit Racing Team is een van de meest gedreven raceteams in Nederland, en staan te popelen om de circuits te veroveren. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van deze onvergetelijke reis als onze gewaardeerde sponsor!

Waarom Spirit Racing Team sponsoren?

Als sponsor van Spirit Racing Team krijgt u een unieke kans om mee te liften op ons format. Onze spannende races trekken enthousiaste supporters, autoliefhebbers en media-aandacht, waardoor uw merk prominent in de schijnwerpers staat. Vanaf de pitstraat tot het podium, uw logo en naam worden gekoppeld aan onze successen, waardoor uw bekendheid vergroot en uw merkidentiteit versterkt.

Partnerschap dat de grenzen verlegt

Door ons te sponsoren, wordt u onderdeel van ons hechte raceteam. Uw merk wordt een integraal onderdeel van onze racewagen, onze uitrusting en onze communicatie. Ons team is gebouwd op vertrouwen, vastberadenheid en prestaties, en we zijn vastbesloten om ook uw merk naar de overwinning te leiden.

Zet uw merk in de Fast Lane

Klaar om uw merk in de fast lane te zetten? Neem vandaag nog contact op met Spirit Racing Team en ontdek de vele mogelijkheden van sponsoring. Of u nu een groot bedrijf, een lokale onderneming of een enthousiaste fan bent, we hebben een sponsorpakket dat aan uw behoeften voldoet. Sluit u aan bij ons opwindende avontuur en laat uw merk schitteren in de opwindende wereld van autosport!

Tot op het circuit, we maken er weer een mooi racejaar van.
Rob Nieman.

Exposure

Niet alleen het acteren op een hoog motorsportniveau is een aantrekkelijk en blijvend aspect voor u als partner bij Spirit Racing. Ook de meer dan imponerende bezoekersaantallen en de druk bekeken internationale tv-uitzendingen geven de steeds verder toenemende populariteit van de autosport aan. Natuurlijk speelt "onze" Max Verstappen hier ook een positieve rol in. De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, heeft een enorme boost gekregen door live streaming van de races. Live vanuit de raceauto, en dan thuis meekijken tijdens onze races, kan het gemakkelijker?

De door Spirit Racing ingeslagen weg is succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuw opgezette auto’s iedere keer weer waarmaken. En met succes. Een mooi compliment voor de grote groep van vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto dat we ons steeds verder blijven ontwikkelen en strategisch uitblinken op de diverse circuits in Europa. Maar zonder dat dit ten koste mag gaan van onze technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben we onze sponsoring, partners en uitstraling te danken.

Spiritracing_Beker_1024

Motivatie speech

Hoe hou je een raceteam, opgebouwd uit vrijwilligers, gemotiveerd en gepassioneerd om hun tijd, kennis en kunde in het raceteam te steken? En niet voor één keer, maar jaren achtereen? Hierover vertelt Rob Nieman, de stuwende kracht achter het Spirit Racing Team, een inspirerend relaas. Met raakvlakken, verbindingen en verwijzingen naar uw organisatie en uitdagingen.

Nieuws & raceverslagen

Twee spannende races bij Jack’s Racing Days

14 augustus 2023

De Supercar Challenge heeft tijdens Jack’s Racing Day het publiek getrakteerd op twee zeer spannende races. De eerste race werden we vierde en achtste maar tijdens de hoofdrace wonnen we de hoofdrace in een sterk veld en volle tribunes. De grote winnaars waren naast de teams de 90.000 toeschouwers tijdens Jack’s Racing Day 2023, want die zagen twee fantastische races met volle velden. En dat was natuurlijk precies waarvoor ze naar TT Circuit Assen waren gekomen.

Lees meer

Het weer een bepalende factor tijdens drukbezochte Zolder Supercar Madness

11 juli 2023

Waar het tijdens de eerste race op zaterdag zonnig (34 ºC) en warm was, regende het kort voor de tweede race op zondag flink. De coureurs mochten zelf bepalen of ze op slicks of op regenbanden zouden starten. De juiste keuze bleek bepalend,

Lees meer

Race verslag Spa Francorchamps 3-4 juni 2023.

6 juni 2023

Op een prachtig weekeinde in Spa-Francorchamps vond onze tweede race bij de Supercar Challenge plaats. Waarbij na een koude nacht de temperaturen tot grote hoogte (28 graden) stegen. De coureurs Rob en Wouter betraden het circuit waar ze beide veel ervaring hebben vol enthousiasme en vertrouwen. Het werd een sterk weekend met goede trainingen en een P1 en P2 in de kwalificatie.

Lees meer

Autosport.nu: ‘Spirit Racing Team ziet snelheid niet beloond met een podium’

20 april 2023

Op 20 april j.l. publiceerde autosport.nu een artikel over de rentree van Spirit Racing in de Supercar Challenge. Over de…

Lees meer