Voordelen

Uw zichtbaarheid,
onze toegevoegde waarde

Meer weten over sponsormogelijkheden?

Rob Nieman
06-45682968
info@spirit-racing.nl

Rob-nieman_raceoverall_1024.

Versnel uw Merk met Spirit Racing Team!

Welkom in de opwindende wereld van autosport, waar snelheid, teamwork en passie samenkomen! Spirit Racing Team is een van de meest gedreven raceteams in Nederland, en staan te popelen om de circuits te veroveren. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van deze onvergetelijke reis als onze gewaardeerde sponsor!

Waarom Spirit Racing Team sponsoren?

Als sponsor van Spirit Racing Team krijgt u een unieke kans om mee te liften op ons format. Onze spannende races trekken enthousiaste supporters, autoliefhebbers en media-aandacht, waardoor uw merk prominent in de schijnwerpers staat. Vanaf de pitstraat tot het podium, uw logo en naam worden gekoppeld aan onze successen, waardoor uw bekendheid vergroot en uw merkidentiteit versterkt.

Partnerschap dat de grenzen verlegt

Door ons te sponsoren, wordt u onderdeel van ons hechte raceteam. Uw merk wordt een integraal onderdeel van onze racewagen, onze uitrusting en onze communicatie. Ons team is gebouwd op vertrouwen, vastberadenheid en prestaties, en we zijn vastbesloten om ook uw merk naar de overwinning te leiden.

Zet uw merk in de Fast Lane

Klaar om uw merk in de fast lane te zetten? Neem vandaag nog contact op met Spirit Racing Team en ontdek de vele mogelijkheden van sponsoring. Of u nu een groot bedrijf, een lokale onderneming of een enthousiaste fan bent, we hebben een sponsorpakket dat aan uw behoeften voldoet. Sluit u aan bij ons opwindende avontuur en laat uw merk schitteren in de opwindende wereld van autosport!

Tot op het circuit, we maken er weer een mooi racejaar van.
Rob Nieman.

Exposure

Niet alleen het acteren op een hoog motorsportniveau is een aantrekkelijk en blijvend aspect voor u als partner bij Spirit Racing. Ook de meer dan imponerende bezoekersaantallen en de druk bekeken internationale tv-uitzendingen geven de steeds verder toenemende populariteit van de autosport aan. Natuurlijk speelt "onze" Max Verstappen hier ook een positieve rol in. De exposure, en daarmee de aantrekkelijkheid voor onze partners, heeft een enorme boost gekregen door live streaming van de races. Live vanuit de raceauto, en dan thuis meekijken tijdens onze races, kan het gemakkelijker?

De door Spirit Racing ingeslagen weg is succesvol gebleken. Maar achterover leunen is er niet bij. We moeten ons ieder jaar met geheel nieuw opgezette auto’s iedere keer weer waarmaken. En met succes. Een mooi compliment voor de grote groep van vrijwilligers van het Spirit Racing Team.

Maar we blijven trouw aan ons motto dat we ons steeds verder blijven ontwikkelen en strategisch uitblinken op de diverse circuits in Europa. Maar zonder dat dit ten koste mag gaan van onze technische betrouwbaarheid en uitgesproken gastvrijheid. Hieraan hebben we onze sponsoring, partners en uitstraling te danken.

Spiritracing_Beker_1024

Motivatie speech

Hoe hou je een raceteam, opgebouwd uit vrijwilligers, gemotiveerd en gepassioneerd om hun tijd, kennis en kunde in het raceteam te steken? En niet voor één keer, maar jaren achtereen? Hierover vertelt Rob Nieman, de stuwende kracht achter het Spirit Racing Team, een inspirerend relaas. Met raakvlakken, verbindingen en verwijzingen naar uw organisatie en uitdagingen.

Nieuws & raceverslagen

Succesvol Raceweekend op Circuit Zolder, de helft van de bekers in de Sport klasse naar het Spirit Racing Team 

9 juli 2024

Zolder is altijd een pareltje op de racekalender van de Supercar Challenge, als coureur kom je nooit tot rust en het materiaal wordt er extreem belast met grote rem zones afgewisseld met hoge snelheidsbochten. En uitdagingen …  daar houden we van bij het Spirit Racing Team. 

Lees meer

Raceverslag Spa Euroraces 2024

3 juni 2024

Met Spa kom je vaak gelijk met een kwinkslag op het wisselvallige weer uit, en ook dit weekeinde was daar weer geen uitzondering op. Het hele weekeinde was het nat of half nat en een afstelling was in alle gevallen een compromis.

Lees meer

Dubbele Overwinning voor Spirit Racing op het Circuit van Oschersleben

14 mei 2024

Het afgelopen weekend stond het Motorsport Arena Oschersleben in Duitsland in het teken van een van race 3 en 4 in het kampioenschap van de Supercar Challenge. Rob pakte een dubbele Grand Slam en Richard stond in zijn tweede race van zijn carrière al bijna op het podium.

Lees meer

Raceverslag Zandvoort 11-13 april 2024.

15 april 2024

Het was een stralende weekeinde op het legendarische circuit van Zandvoort tijdens de allereerste race van het seizoen in de Supercar Challenge. Ook wij konden niet vermoeden dat we in de eerste race twee keer op het hoogste podium stonden, maar het gebeurde wel.

Lees meer